«دینش» و «جاناگاناندینی» دو جوان اهل ایالت «تامیل نادو» هند دو هزار نفر را به مراسم عروسی خود دعوت کردهاند اما در این ایالت به خاطر جلوگیری از گسترش ویروس کرپنا، حداکثر تعداد مجاز میهمانان مراسم عروسی ۱۰۰ نفر است. این زوج جوان که از طرفداران پر و پا قرص فیلمهای «هریپاتر» هستند، تصمیم گرفتهاند میهمانی عروسی خود را در متاورس با تم «هاگوارتز» (مدرسه علوم و فنون جادوگری فیلمهای هریپاتر) برگزار کنند و مهمانان میتوانند از با تلفن، تبلت یا لپتاپ در آن شرکت کنند. دینش دراین مورد میگوید: «به دلیل همهگیری، میزبانی واقعی از تعداد زیادی از مردم امکان پذیر نیست.بنابراین، با خودمان گفتیم: بیا آن را در متاورژن بسازیم.»
متورس اصطلاحی است که برای توصیف محیطهای سه بعدی مجازی استفاده میشود که کاربران میتوانند در آن جمع شوند و با یکدیگر تعامل داشته باشند. داماد، یک جوان ۲۴ ساله از علاقهمندان به بلاک چین و ارزهای دیجیتال، با پلتفرم استارت آپ (TardiVerse) همکاری کرد تا فضای دیجیتالی قلعه مانندی را با الهام از هاگوارتز ایجاد کند.
مراسم قانونی ازدواج همچنان به صورت فیزیکی در مقابل دوستان نزدیک و اقوام در روستای راماسوامی در منطقه کریشناگیری تامیل نادو، در حدود ۱۷۰ مایلی شهر «چنای» برگزار میشود. اما پس از آن، این زوج به میهمانی متاورسی خود که هزینه طراحی، توسعه و میزبانی آن ۱۵۰ هزارروپیه هند (۲۰۱۶ دلار) است، می پیوندند. در این رویداد یک ساعته، تازه عروس و داماد، به صورت مجازی به مهمانان خود خواهند گفت، که میتوانند قلعه را کاوش کنند و ظاهر و لباس آواتارهای خود را سفارش بدهند.
این زوج علاوه بر اینکه میتوانند مهمانانی را دعوت کنند که نمیتوانستند شرکت کنند، میگویند جشن دیجیتال مزیت منحصربهفرد دیگری نیز دارد: آنها میتوانند پدر مرحوم راماسوامی را در جریان کار مشارکت دهند.
پادماواتی گفت: «پدرشوهرم آوریل گذشته درگذشت. "بنابراین، من در حال ایجاد یک آواتار سه بعدی هستم که شبیه به (او) است و او به من و نامزدم برکت خواهد داد.
گزارشهایی از رویدادهای عروسی متاورس دیگر، از جمله یک زوج آمریکایی که یک مراسم فیزیکی را در کنار یک مراسم دیجیتالی در پلتفرم مجازی Virbela برگزار کردند، وجود دارد. اما در حالی که قوانین هند شهود را ملزم به حضور در مراسم ازدواج می کند، پادماواتی معتقد است که پذیرایی او در متاورس اولین مراسمی خواهد بود که در نوع خود در این کشور برگزار می شود.
و گفت که پس از متقاعد کردن نامزد خود، یک کارمند فناوری اطلاعات، به این ایده، پدر و مادرش نیز برای این رویداد نامتعارف موافقت دارند.
او گفت: «از دوران کودکی با روباتیک کار میکردم... و در سال گذشته در بلاک چین و استخراج اتریوم کار میکردم» و افزود: «بنابراین خانوادهام میدانند که من به فناوری علاقه دارم.»
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟